Sundhedstjek af kaniner og gnavere


Trivsel og velvære

Her i klinikken udfører vi også sundhedsundersøgelse på kaniner og gnavere. Vi taler om hvordan dyret har det derhjemme, hvad det får at spise, hvordan dens bur er indrettet, om der er andre dyr i hjemmet mm. Dyret bliver vejet, og undersøgt fra snude til rumpe. Ørerne, øjnene, mund og tænder. Vi undersøger dyrets hud og pels, lytter på dyrets hjerte, lunger og mavetarmkanal med stetoskop, samt mærker dets mave og ben igennem. Hvis kløerne trænger til at blive klippet, gør vi gerne det.

I forbindelse med sundhedsundersøgelsen af kaniner tilbyder vi desuden vaccination. Vi har mulighed for at vaccinere mod kaninpest og kaningulsot (se under vaccinationsprogram for kaniner).

Vi anbefaler at dyret kommer til en årlig sundhedsundersøgelse. Undersøgelsen er et rigtig godt udgangspunkt til at opdage blandt andet vægtproblemer og problemer med tænderne på et tidligt stadie.

Ønsker du at vacciner din fritte kan du læse mere her. Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop