Vaccinationsprogram til kanin

Kaniner

Som den eneste er der lavet vacciner til kaniner der dækker kaninpest (myxomatose) og kaningulsot (rabbit heamorrhagic disease) (læs om sygdommene her) . Begge to er alvorlig smitsomme sygdomme. De kan dog forebygges ved vaccination.  

I forbindelse med sundhedeftersynet, vil vi sammen lave en vurdering af, hvilke vaccinationer der er aktuelle for den individuelle patient.

Kaniner vaccineres fra 5 ugers alderen mod sygdommene Myxomatose og Rabbit haemmorhagic disease (RHD-1). Vaccinen gælder 1 år.

De seneste år har der med jævne mellemrum været udbrud af RHD-1 og RHD-2 forskellige steder i Danmark. Sygdommene er meget smitsomme og dødelige.

Vaccination mod RHD-2 foretages med jævne mellemrum på vores kaninvaccinationsdage. Vaccinen kommer nemlig i et glas med 10 vacciner og kan kun holde sig i 24 timer efter anbrud. Derfor skal alle kaninerne komme samme dag og blive vaccineret.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop