Om Joanna Dolriis

Siden jeg blev færdig som dyrlæge, har jeg haft en del med tænder og tandbehandling at gøre, da dette er en voksende patientgruppe og der er et stort behov for tandpleje hos både hunde og katte.

Derigennem har jeg stiftet bekendtskab med mange problemstillinger for tandpatienterne og har fået øjnene op for hvor stort og spændende et område det er indenfor veterinærmedicin.

I min foreløbige karriere som dyrlæge, har jeg derfor fået en stor erfaring med tandrensninger, tandudtrækninger og tandrøntgen. Jeg har dog fået ”blod på tanden” for at vide og kunne endnu mere indenfor området. Under Alfred Mølgaards kyndige vinger har jeg fået udviklet mine kompetencer yderligere og har fået mulighed for at se et stort patient flow og mange interessante henvisningspatienter. Her på klinikken er det derfor primært Alfred og mig, som står for tandpatienterne til hverdag.

Tiden er nu derfor kommet til, at jeg skal videreuddanne mig og lære mere avancerede teknikker og få ”papir” på det. Februar 2021 starter jeg derfor på en nyoprettet dansk uddannelse, som hedder Level of Excellence in Veterinary Dentistry hos tandspecialisten Jens Ruhnau, der er både nationalt og internationalt anerkendt på området.

Uddannelsen er på linje med flere internationalt anerkendte uddannelser, og udmærker sig ved akademiske opgaver, en stor mængde praktiske øvelser, samt få deltagere, hvilket giver de bedste muligheder for at øve sig og få masser af personlig instruktion fra underviserne.

Alfred og jeg havde desuden planlagt deltagelse i årets internationale tandkongres, som desværre blev aflyst pga. corona. Men det er planen, at vi forhåbentligt de næste år kan komme til at deltage i kongresser igen, og dermed holde os fagligt opdaterede indenfor tandbehandlinger.

Jeg glæder mig til at komme i gang med uddannelsen og blive endnu dygtigere, og til at kunne yde den bedst mulige behandling for vores firbenede venner!

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop