Om Joanna Dolriis

Siden jeg blev færdig som dyrlæge, har jeg haft en del med tænder og tandbehandling at gøre, da dette er en voksende patientgruppe og der er et stort behov for tandpleje hos både hunde og katte.

Derigennem har jeg stiftet bekendtskab med mange problemstillinger for tandpatienterne og har fået øjnene op for, hvor stort og spændende et område det er indenfor veterinærmedicin.

I min foreløbige karriere som dyrlæge, har jeg derfor fået en stor erfaring med tandrensninger, tandudtrækninger og tandrøntgen. Jeg har dog fået ”blod på tanden” for at vide og kunne endnu mere indenfor området. Tiden er nu derfor kommet til, at jeg skal videreuddanne mig og lære mere avancerede teknikker. Februar 2021 starter jeg derfor på en nyoprettet dansk uddannelse, som hedder Level of Excellence in Veterinary Dentistry hos tandspecialisten Jens Ruhnau, der er både nationalt og internationalt anerkendt på området.

Uddannelsen er på linje med flere internationale anerkendte uddannelser, og udmærker sig ved akademiske opgaver, en stor mængde praktiske øvelser, samt få deltagere, hvilket giver de bedste muligheder for at øve sig og få masser af personlig instruktion fra underviserne.

Jeg glæder mig til at komme i gang med uddannelsen og blive endnu dygtigere samt at kunne yde den bedst mulige behandling for vores firbenede venner!

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop