Er dit kæledyr forsikret?

Tegn en sygeforsikring

Forsikringen tegnes ved et forsikringsselskab. For hundeejere gælder det oftest, at man for at kunne tegne en sådan sygeforsikring, skal have sin ansvarsforsikring i samme selskab. 

Hvorfor tegne en sygeforsikring på sit dyr?

Fordelene ved at have en sygeforsikring er mange. Man betaler en årlig ydelse som dækker langt de fleste uforudsete helbredsmæssige lidelser eller uheld dyret kommer ud for. For eksempel dækkes skårne trædepuder, bidsår, øjenbetændelser m.m.

Her på dyrehospitalet oplever vi desværre at ejere ikke har råd til at betale for den nogle gange livsvigtige behandling som deres dyr har brug for. Dyret kan for eksempel have været ude for et biluheld og der skal træffes en beslutning her og nu. Ejere med forsikringer oplever det som en lettelse at være forskånet for at tænke på økonomi som det altafgørende, når man skal behandle et elsket kæledyr.

Hvad dækker en forsikring ikke?

Forsikringen dækker ikke forebyggende behandlinger som f.eks. vaccination, tandrensning og hvis man vælger at få sit dyr kastreret eller steriliseret.
 
De forskellige selskaber har forskellige priser og forskellige krav. Der er oftest et max. på, hvor meget de dækker pr. år.

Nogle forsikringsselskaber er begyndt at tage forbehold mod visse lidelser hos visse racer fordi lidelserne er arveligt disponeret.

Vigtigst er det dog at være opmærksom på om forsikringen ophører når dyret bliver 10 år. Den årlige ydelse er lidt mindre ved forsikringer som ophører ved 10-årsalderen, men det er også efter denne alder at mange dyr har et større behov for at komme til dyrlægen, så vores anbefaling vil altid være at tegne en livsvarig sygeforsikring.

Som dyrehospital har vi økonomisk intet at gøre med sygeforsikringen, det vil sige at man som ejer afregner hos os og dernæst selv har ansvaret for at sende kvitteringen ind til forsikringsselskabet og derved få pengene retur.

Forsikringsoversigt

Der kan være stor forskel på hvordan og hvor længe en sygeforsikring dækker, og vi anbefaler derfor, at du undersøger hvilken sygeforsikring, der passer bedst til din race, inden du tegner en forsikring.

Har du VetPlan?

Hvis du har VetPlan, kan du få rabat på din forsikring hos Dyrekassen Danmark. Tag fat i os, hvis du har spørgsmål.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop