Bedøvelse af kaniner og gnavere


Ingen faste til kaniner og gnavere

Det er vigtigt, at de ikke faster op til operationen, da tarmfunktionen skal bibeholdes. Det er en god idé at medbringe det foder og hø, som den normalt får tilbudt, så den også under opvågningen har mulighed for at spise her på hospitalet.

Under narkosen er sygeplejersken meget opmærksom på temperaturen, da man mister kropsvarmen pga. narkosen. Derfor ligger de på varmepuder. Under hele narkoseforløbet er der påført en iltmaske som tilfører ilt under hele bedøvelsen.

Under opvågning vil de få adgang til mad, så de kan begynde og spise igen. Ofte anbefaler vi et specielt højt fiberrigt foder som blandes op med vand til en grødagtig masse som kan gives med en fodersprøjte, så har tarmen noget at arbejde med. 

Vi sørger for at smertedække vores patienter, da de er sensitive overfor smerter. Smerter kan medføre nedsat tarmfunktionen, som kan være livstruende for dem. Optagelse og omsætning af smertemedicin er anderledes end hvad, vi kender fra hund og kat. Derfor er dosis op til 10 gange større, end hvad der er normalt for en hund, og det kan være nødvendigt at give smertestillende medicin i en længere periode. Vi sender ikke dit kæledyr hjem før det er frisk nok efter bedøvelsen.Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop