Certificeret Kattevenlig Klinik


Vi har fokus på den gode katteoplevelse

Vi er blevet certificeret som en kattevenlig klinik / Cat Friendly Clinic.

Certifikatet sætter stempel på, at vi behandler besøgende katte i et så stressfrit miljø som muligt og med de bedste hænder og udstyr.

Vi har indrettet vores venteværelse så hunde og katte har hvert sit venteværelse. 
Når du ankommer, anbefaler vi, at du sætter din transportkasse op på hylderne, som er beregnet til katteparkering. Disse er placeret over gulvhøjde, for at tilgodese kattens behov for at komme op i højden.

Vi anbefaler at du lægger et tæppe over din transportkasse, så din kat får en hulefornemmelse. Dette mindsker indtryk udefra, så katten ikke skal forholde sig til alt, hvad der sker i venteværelset. Vi vil ved ankomst spraye beroligende feromoner (Feliway) på et lille skilt, som kan hænges på lågen. Disse dufte virker stressnedsættende og kan også bruges til køresyge.

I konsultationen anvender vi også beroligende feromoner samt stressnedsættende håndterings metoder, for at gøre besøget hos os mere trygt.

Har du tidligere oplevet at din kat er bange og utryg ved dyrlægen, så fortæl os det, når du booker tiden. Så finder vi sammen den bedst mulige løsning for at tilgodese din kats behov.

Du kan læse mere om hvordan du gør din kats besøg hos dyrlægen mindre stressfuldt herunderDyrlæge kit - et bedre dyrlægebesøg

Vi har på klinikken sammensat et Dyrlæge kit til din kat.

Katte er af natur nervøse/ængstelige overfor nye og fremmede ting, derfor vil ændringer i dens rutine tit give anledning til stress.

Vi ønsker at gøre turen til og fra dyrlægen så god som mulig, det kan dette Dyrlæge kit hjælpe dig med.

Kittet indeholder:

🐾 En spray med Feliway, som er feromoner, der kan hjælpe din kat til mindre stress i forskellige situationer fx hos dyrlægen, under transport eller til nytår.

🐾 En duftkat, du kan spraye Feliway på, inden den sættes på lågen til transportkassen.

🐾 Kalm-tabletter, som er et fodertilskud, der øger tryghed og velvære hos din kat og kan bruges i forskellige situationer fx ved flytning, ved adskillelse af ejer eller ved tordenvejr

🐾 6 konkrete tips til at sænke stres i forbindelse med dyrlægebesøget

Pakken koster 129 kr.

Vi mener, den er et godt skridt på vejen til et bedre dyrlægebesøg for din kat, både for din killing og for den voksne kat.Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop