Hvalpesocialisering

Afholdes på Silkeborg Dyrehospital - Husk også vores gratis hvalpebesøg her på klinikken.

På Silkeborg Dyrehospital tilbyder vi et unikt hvalpesocialiseringskursus. Socialisering er rigtig vigtig for vores hvalpe, derfor tilbyder vi følgende:

Hvalpesocialiseringen er for hvalpe der er mellem 8-16 uger gamle.

Hvalpen får rigtig meget ud af kurset, den lærer b.la. at andre hvalpe i forskellige racer og størrelser at kende, samt lærer de sociale spilleregler for samvær med andre hunde. Som en ekstra bonus lærer hvalpen at det er sjovt at besøge vores dyrehospital.

I konsultationen vil emner som renlighed, alene hjemme træning, aktivering samt pleje blive taget op alt efter hvad I har behov for vi gennemgår. Det er vigtigt at konsultationen bookes indenfor de 4 uger hvor kurset tilbydes, de kan bookes i Dyrehospitalet åbningstid.

I disse tider er det vigtig at ejerne tager deres forbehold og at der holdes god afstand til hinanden.

Lærer hvalpen lydighed?

Vores kursus er ikke decideret hundetræning eller et lydighedskursus, men et socialiseringskursus. Vores fokus er at både hvalp og ejer kommer rigtig godt fra start og får nogle redskaber man kan bruge derhjemme. Man kan lære hunden øvelser senere i livet, men den vigtige socialisering kan ikke indhentes.

Hvordan tilmeldes man?

Prisen er 600 kr. Kontakt os i skranken eller ring 86827000 for at høre mere omkring opstart og tilmelding.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop