Gratis hvalpebesøg

Book et GRATIS hvalpebesøg

Vi tilbyder at du kan komme på besøg hos os med din hvalp, uden at der skal gøres noget med den i form af undersøgelse, vaccination eller anden form for behandling.

Det gør vi i erkendelse af, at der er mange ting en hundehvalp skal vænne sig til, i den første tid i sit nye hjem. Meget af det kan virke skræmmende for den og skabe livslange traumer for din hvalp.

Vi oplever desværre, at dyrlægebesøg kan være en af de oplevelser, der kan være traumatisk for din hund. Derfor synes vi det er en rigtig god ide, at din hvalp får mulighed for at få et godt besøg hos os. Den kan møde dyreklinikken og vores personale, uden at vi gør ting, der kan virke skræmmende på hvalpen.

Så bestil tid til et gratis og uforpligtende besøg hos os.

Her vil en af vores sygeplejersker, eller sygeplejerskeelever prøver at ”lege” at hvalpen er til dyrlæge, uden at der sker andet, end at den håndteres på undersøgelsesbordet, får et par godbidder, bliver vejet og forhåbentlig bliver en god oplevelse rigere.

Det bedste tidspunkt for et sådant besøg, vil være i tidsrummet fra 8-12 ugers alderen. Ofte kommer det første ”rigtige” dyrlægebesøg nemlig senest når hvalpen er ca. 12 uger, eller ca. 4 uger efter den første basisvaccination, hvis hvalpen har fået en sådan.

Ved hvalpebesøget får hvalpen en pose hvalpefoder, en hvalpemappe og en god oplevelse med hjem.

Så ring til os og book en tid til dit nye familiemedlem.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop